Design and Installation of Control Centre for Chinook Sciences

After fitting out their existing 15,000ft2 Chinook Sciences offices, the natural choice for the design and fit out of their prestigious Command Centre was aci™.

The purpose of the Command Centre is to create an environment where the company can control and monitor each of their high value recycling centres from their Nottingham HQ.

aci™ designed and installed the infrastructure for the completed project from the vast video wall to the bespoke operators pods, each housing six monitor screens.

Electronic key operated automatic glazed doors and a separate kitchen area completed the look.

Scope of Works

    Design and Installation of Control Centre for Chinook Sciences

    What did the client think?

    ACI offered a complete and professional service from design to installation and handover. ACI completed the project on time to our satisfaction

    Chinook Science's UK Manager

    Get in touch about your project

    Call us today on 0115 939 7572 for some free advice about your commercial interior project.

    Contact us